Ik heb het begrepen

MOEV respecteert de privacy van uw gegevens.

Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie

 

Fietsbeleving - basisonderwijsmoev wk wielrennen scholenactie meisje


Strapdag in het teken van het WK Wielrennen - 17 september 2021

MOEV wk wielrennen strapdag220Op vrijdag 17 september 2021, de dag voor de start van de WK-week in Vlaanderen, organiseert het Octopusplan samen met MOEV en Sport Vlaanderen de Strapdag. Dit jaar krijgt de jaarlijkse Strapdag een tof WK-jasje en wordt de dag eenmalig een ‘fietsdag’.  Op de Strapdag willen we zoveel mogelijk leerlingen met de fiets naar school laten komen. Fietsen is niet alleen goed voor ieders gezondheid, het is ook een duurzaam vervoermiddel dat positief is voor mobiliteit en klimaat.

Scholen die deelnemen aan de Strapdag ontvangen van het Octopusplan een inspiratiebox met kant-en-klare materialen: een bladwijzer en een stoffen armbandje voor elke leerling, affiches, informatie over 15 uitdagingen n.a.v. 15 jaar Strapdag, het WK-bordspel ...

Lees alles over Strapdag 2021


Wielergekste school

MOEV wk wielrennen wielergekste school220Geef jij les in het 5de of 6de leerjaar? Zijn jouw leerlingen ook zo gek op fietsen? Goed nieuws! Dit jaar gaan we op zoek naar de Wielergekste School van Vlaanderen.

Thibau Nys en Jesse Vandenbulcke dagen jullie uit! Voltooi één van de vijf wielergekke opdrachten. Stuur foto’s of video op en maak kans op fantastische prijzen! De school die zich tot Wielergekste School kroont, wint een bezoek aan de 2021 UCI Road World Championships én een BMX- en offroadinitiatie in het Sven Nys Cycling Center.

De eerste 50 ingeschreven scholen ontvangen ook een WK-starterspakket met heel wat leuke gadgets!

Schrijf je in