Ik heb het begrepen

MOEV respecteert de privacy van uw gegevens.

Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie

 
 

VIP2024 lespakket

 

vip2024 lespakket

Komende sportzomer zal voor een groot deel in teken staan van de Olympische en Paralympische Spelen in Parijs. Om de Olympische en Paralympische Spelen op scholen, maar ook in gemeenten en sportclubs aan te wakkeren lanceerde Sport Vlaanderen de VIP of Vlamingen in Parijs-campagne.

In kader van deze campagne werkte MOEV een educatief pakket uit voor het lager onderwijs. Het eerste deel is hier beschikbaar.


Inhoud lespakket

Het educatieve pakket is opgebouwd uit verschillende delen. Met deel 1 kan je reeds aan de slag, op deel 2 en 3 zullen jullie nog even moeten wachten.

In het eerste deel duiken we dieper in de wereld van de Olympische en Paralympische Spelen, met aandacht voor actuele maatschappelijke thema's en waardevolle lessen die de Spelen ons kunnen leren. De daaropvolgende modules richten zich op topsport, waarbij het hoofddoel is om leerlingen inzicht te geven in alle aspecten van topsport. Dit omvat niet alleen het leven van een topsporter, maar ook de diverse mensen die betrokken zijn bij een topsporter en de verschillende interesses die een rol kunnen spelen in de topsportwereld.

moev olympische spelen fietser

Lespakket 1: De Spelen in 4 thema's

Download   Doe de quiz   Meer info

moev olympische spelen diversiteit

Lespakket 2

(beschikbaar midden mei)

moev olympische spelen snowboard

Lespakket 3

(beschikbaar eind september)


Vragen?

Neem contact op met MOEV:

  • Website: https://ww.moev.be/contact-moev
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • MOEV heeft ook 5 provinciale secretariaten. De medewerkers helpen je graag verder.

 

 

 

MOEV VIP2024 partners