Ik heb het begrepen

MOEV respecteert de privacy van uw gegevens.

Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie

 
 

'Urban Sports 2023' @ MOEV-Apotheose

De bijscholingsmomenten 'Urban Sports 2023' kan je niet enkel volgen in de maand april op de 5 geplande momenten in de opleidingscentra van Sport Vlaanderen.

Ook op hét netwerkmoment van MOEV - de MOEV-Apotheose op donderdag 22 juni 2023 in de HOGent -  kan je een bijscholing volgen bij de drie betrokken sportfederaties. Inschrijven is nu nog niet mogelijk, maar hou de datum alvast vrij in je agenda.  


apotheoseWat zijn de 'Urban Sports 2023' bijscholingen?

In 2023 vinden maar liefst twee WK’s én één EK plaats! Breng de sportbeleving van deze topevenementen ook naar jouw school en leer freerunning, beachvolley en breakdance beter kennen. Na deze multidisciplinaire bijscholing kan je jouw leerlingen vol vertrouwen en in alle veiligheid laten proeven van deze sporten.

Op het programma staat een theorie- en praktijkgedeelte. 

Voor wie?  

Voor alle leerkrachten L.O. in het basis- en secundair onderwijs

 


Wat is het verschil met de andere bijscholingsmomenten?

Kom je naar 1 van de 5 geplande bijscholingsdagen in de opleidingscentra van Sport Vlaanderen? Dan krijg je op één dag maar liefst 3 bijscholingsmomenten. Elke betrokken sportfederatie voorziet een vormingsmoment: zowel Volley Vlaanderen, Danssport Vlaanderen en Gymfed bieden anderhalf uur vorming aan. Deze vormingen zijn specifiek bedoeld voor leerkrachten van de derde graad basisonderwijs en de eerste graad secundair onderwijs. 

Kom je naar de MOEV-Apotheose? Dan voorzien de drie sportfederaties Volley Vlaanderen, Danssport Vlaanderen en Gymfed elk twee afzonderlijke vormingsmomenten.

Elke federatie voorziet een vorming specifiek voor het basisonderwijs én een afzonderlijke vorming voor het secundair onderwijs.
Deze vormingen zijn een deel van een uitgebreid programma van praktijk - en informatiesessies. Deze federaties bemannen ook een stand op onze informatiemarkt.