Ik heb het begrepen

MOEV respecteert de privacy van uw gegevens.

Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie

 

Sportprikkels


Met 'Sportprikkels' willen MOEV en Sport Vlaanderen toekomstige studenten laten kennismaken met uiteenlopende sporttakken: van karate, rugby en dans tot streetsoccer, lasershooting en levend tafelvoetbal. Ze krijgen tips om tijdens hun studentenperiode te sporten, maar ook om nadien - in clubverband - actief te blijven.

Moev project sportprikkels220De leerlingen van het vijfde en zesde jaar secundair ontvangen ook nuttige info over de combinatie sporten en studeren: Hoe hou je je fysieke conditie op peil? Heb je sport nodig in de blokperiode? Hoe lang en intensief moet je sporten? Welke sportvormen kan je kiezen?

Studenten van de universiteiten en hogescholen stellen het programma zelf samen. En de vorige edities bewezen het al: de jongeren voor jongeren-formule heeft succes!

Je betaalt als school 5€ per leerling.


Heb je interesse om deel te nemen aan Sportprikkels 2021-2022? Hou dan zeker onze communicatiekanalen in de gaten. Meer info volgt in de loop van het schooljaar.


 
In samenwerking met

sport vlaanderen220