Ik heb het begrepen

MOEV respecteert de privacy van uw gegevens.

Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie

 

LUUK

LUUK = bewegen, sporten, minder zitten = fun = avontuur!

Wil je dat kinderen meer bewegen en minder zitten tijdens de schooluren? Dan is LUUK, het nieuwe educatieve project van MOEV, specifiek voor het lager onderwijs, echt iets voor jou. Zo werk je aan een actieve en fitte levensstijl voor je leerlingen met je klas of school.

Het nieuwe project is een praktische vertaling van ‘Sport beweegt je school 2.0.’ met heel wat inspirerende bewegingsinitiatieven voor leerkrachten.

Moev project LUUK flyer web


De start van dit nieuwe project was voorzien voor september 2020, maar wordt door de maatregelen rond het coronavirus uitgesteld naar een later moment. We houden jullie hierover op de hoogte.


moev uitdagingen logo luuk200Kan je niet wachten om extra bewegingskansen te bieden aan je leerlingen van het basisonderwijs? Doe dan met je klas of school mee aan de LUUK-uitdagingen! Want extra bewegingsprikkels doen deugd in deze bijzondere tijden. Zo bezorg je je leerlingen een schooljaar vol beweeg-, sport- en spelplezier. 

Ontdek de LUUK-uitdagingen