Ik heb het begrepen

MOEV respecteert de privacy van uw gegevens.

Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie

 

Fair Play, ook in het secundair onderwijs


Fair Play is een vaste waarde in een sportief schoolbeleid en vormt een onderdeel van het schoolbeleidsplan. MOEV besteedt met 'Sport beweegt je school 2.0.' heel wat aandacht aan Fair Play en welbevinden. Binnen het cluster 'Focus: Fair en Fun' staan deze twee topics centraal.

Via sport en spel willen MOEV en Sport Vlaanderen de sfeer in elke klas én op elke school positief ondersteunen zodat de kinderen zich op motorisch en sociaal emotioneel vlak optimaal kunnen ontwikkelen.


Moev project fair play affiche secundair220

Fair Play: affiche


Een affiche met de waarden van Fair Play voor het secundair onderwijs.

Bestel affiche


Fair Play en respect: vakoverschrijdend


Maak gebruik van het videofimpje ‘Volleybalteam Knack Roeselare, de Yellow Tigers, het Belgische nationale dames volleybalteam en hun kijk op Fair Play' en zet je leerlingen aan het werk.

Wat dacht je van een klasgesprek, een groepsdiscussie of een rollenspel? Laat hen op diverse manieren verwoorden wat respect en Fair Play voor hen betekent. Met deze opdracht kan je het thema Fair Play, respect en welbevinden aanreiken in andere vakken.

 

 


In samenwerking met 

 

sport vlaanderen220 panathlon220