Als ouder mee aan de slag?

Op school werken we met het project OKI DOKI.  De mascotte is het speelse draakje Doki. Hij neemt de kleuters mee in de magische wereld van een gezonde, actieve en fitte levensstijl. Samen met Doki werken we aan een gezonde mix van bewegen, staan en zitten én kiezen we voor gezond eten en voldoende water drinken op school.

De school en Doki willen kleuters een gezonde, actieve en fitte levensstijl aanleren. Dat kan … alleen in samenwerking met jullie, de ouders. In de klas werken we met de kleuters hiervoor rond 9 gezondheidsthema’s.  Dit zijn de 9 klas DOKI DOE’s.

Het project OKI DOKI nodigt ouders uit om thuis verder in te spelen op het schoolse gebeuren en de inspanningen van de school te versterken.
De 9 kleurblaadjes op www.moev.be/okidoki  zijn gratis te downloaden en leuk om thuis samen in te kleuren.  Zo kan je kan thuis samen met Doki praten met je kleuter over veranderingen in leefstijl en actief betrokken zijn bij het klasgebeuren van je kleuter.

Praat daarom ook thuis over het klastraject dat samen met Doki doorlopen wordt en laat je inspireren door de 9 OUDER DOKI DOE’S.  Ze geven ouders tal van tips en ideetjes mee om ook thuis aan een gezonde, actieve en fitte levensstijl te werken.

Download hier de Doki kleurblaadjes  Ontdek hier de 9 ouder Doki Doe’s met inspiratiefiches