Ik heb het begrepen

MOEV respecteert de privacy van uw gegevens.

Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie

 
 

Start inschrijvingen activiteiten 2021-2022

 

Meester op de fiets & Bewegingslandschappen

De scholen kunnen vanaf vandaag inschrijven voor MEESTER OP DE FIETS & voor de BEWEGINGSLANDSCHAPPEN (rollebolle, kronkeldiedoe, alles met de bal, American Games, Fit en Hip met Luuk, minidoeland, doeland).

De scholen die dit schooljaar lauraat zijn voor de actie 'Sport Beweegt je school 2.0' krijgen voorrang tot en met maandag 14 juni. De inschrijvingsknoppen zijn enkel zichtbaar indien je bent ingelogd!

De inschrijvingen voor de bewegingslandschappen kunnen wij voorlopig niet exact verwerken omdat wij momenteel nog niet weten hoe wij volgend schooljaar zullen moeten werken (klasbubbels, schoolbubbels of helemaal geen bubbels meer).
Wij hopen ten laatste tegen 1 september jullie deelname te kunnen bevestigen.

Kalender bewegingslandschappen  Kalender Meester op de fiets

 

Projecten in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Voor de specifieke PROJECTEN in het BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST (kleutertuin en kleuterparcours, MOL/MOF in Decathlon, parkspelen, ...) kunnen de scholen in de loop van de maand september inschrijven.
Meer info krijg je op het lokaal overleg.

Kalender Brussels Hoofdstedelijk Gewest basisonderwijs

 

Woensdagnamiddagactiviteiten basisonderwijs & activiteiten buitengewoon onderwijs

De info en inschrijvingsformulieren voor de activiteiten van het BASISONDERWIJS op WOENSDAGNAMIDDAG en de activiteiten van het BUITENGEWOON ONDERWIJS zullen in de loop van de maand september online staan.

Kalender woensdagnamiddagactiviteiten basisonderwijs  Kalender Buitengewoon onderwijs