Ik heb het begrepen

MOEV respecteert de privacy van uw gegevens.

Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie

 

Scheidsrechterskosten

De minister van Onderwijs legde MOEV voor 2020 een aanzienlijke besparing op die recurrent wordt toegepast, dus ook in 2021. Ook de huidige coronacrisis eist haar tol van onze organisatie. Wij zien ons daarom genoodzaakt om volgend schooljaar een bijdrage te vragen voor deelname aan de competities balsporten.

Scholen die inschrijven voor deze competitie engageren zich om vanaf volgend schooljaar de scheidsrechterskosten terug te betalen.


Hoe gaat dit in zijn werk? 

Er komt een procedure voor het terugvorderen van de scheidsrechterkosten. Per provincie zal de procedure voor het terugvorderen van de scheidsrechterkosten worden uitgeschreven, meegedeeld tijdens de startvergaderingen en nadien ook gepubliceerd op deze website.

Finalerondes van het provinciaal kampioenschap en het daarop volgend Vlaams kampioenschap blijven gratis voor de geplaatste scholen.

Wij hopen dat deze maatregel geen invloed heeft op het aantal deelnemende scholen bij onze provinciale kampioenschappen.

Dank voor jullie begrip.