Ik heb het begrepen

MOEV respecteert de privacy van uw gegevens.

Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie

 

MOEV-KW Spaaractie

Affiche    Spaarkaart    ClustersKW LEEFT MET JE MEE CMYK

 

MOEV legt een accent in haar werking op de recreatie en life-time sportbeoefening en apprecieert ten zeerste de aandacht van de media voor dergelijke sportieve initiatieven. De Krant van West-Vlaanderen is daarbij een trouwe partner die ook het belang inziet van het gezondheidsaspect en de sociale rol van de sport. Topsport trekt overal de aandacht, maar zou een middel moeten zijn om de basis van de piramide te verbreden. 


De Krant van West-Vlaanderen wenst de schoolsport daarom te ondersteunen en biedt de basisscholen van West-Vlaanderen, hun gangmakers en de leerlingen de mogelijkheid gedurende het schooljaar 2018-2019 in te tekenen op een spaaractie waar zowel de school, de leerlingen als de gangmaker talrijke prijzen kunnen winnen. Bovendien zal de KW redactioneel inspanningen leveren om de lokale schoolsportinitiatieven te berichten in de krant. We durven hopen dat de gangmakers in de school het belang van de meerwaarde van de actie voor de schoolsport inzien, en hun leerlingen zullen aanzetten tot het lezen van de MOEV-sportverslaggeving en het verzamelen van de spaarzegels. Deze spaarzegels verschijnen wekelijks in de verschillende edities van de KW gedurende het lopende schooljaar.

De trekkingen gebeuren in drie clusters. Hierboven kan je zien in welke cluster jouw gemeente ingedeeld is.

Deze spaarzegels vind je niet alleen in de Krant Van West-Vlaanderen.

Extra spaarzegels worden ook gegeven op een aantal MOEV activiteiten:

  • Alle crossen van het loopcriterium
  • Alle bewegingslandschappen
  • Trefbal/Tussen 4 vuren: 2de graad
  • Unihockey/voetbal 4/4: 3de graad
  • Woensdagnamiddagactiviteiten specifiek voor BuBaO