Ik heb het begrepen

MOEV respecteert de privacy van uw gegevens.

Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie

 

Nieuwe maatregelen coronaperiode

 

In het kader van de recente ontwikkelingen i.v.m. de verstrengde maatregelen tot het indijken van het coronavirus COVID-19 heeft MOEV beslist om: 

  • alle activiteiten binnen de lesuren (bewegingslandschappen, NGS) en (recreatieve) activiteiten op woensdagnamiddag voor basis en secundair tot eind april op te schorten.
  • voorlopig alle MOEV-vormingen op te schorten.
  • voorlopig alle overlegmomenten met leerkrachten en partners (zoals het lokaal overleg) op te schorten.
  • de lopende en nog op te starten competities in het secundair onderwijs voor dit schooljaar te annuleren (op provinciaal en Vlaams niveau) en dit schooljaar geen provinciale en Vlaamse kampioenschappen atletiek  te organiseren. Wij baseren ons voor deze beslissing op het feit dat wij nog niet weten hoe de situatie voor de scholen zal evolueren en op het feit dat ook alle betrokken sportbonden de jeugdcompetities hebben geannuleerd.

Met deze maatregelen wil MOEV haar verantwoordelijkheid opnemen en vermijden dat groepen leerlingen bij elkaar komen om zo het risico op een exponentiële verspreiding van het virus te voorkomen.