Ik heb het begrepen

MOEV respecteert de privacy van uw gegevens.

Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie

 
 

Basisonderwijs: aanpassing in ons aanbod

Waarom

Nu we de coronapandemie stilaan achter ons kunnen laten, kijken we bij MOEV vooruit naar het schooljaar 2021-2022. 
Mede door de coronapandemie stellen wij vast dat heel wat kinderen beweegachterstand hebben opgelopen. Om scholen te ondersteunen in het uitbouwen van een sterk bewegings- en sportbeleid, slaan wij daarom verder de weg in die we al een aantal jaren bewandelen, namelijk die van de ondersteuning op maat voor uw school. 


Herverdeling regio's  

Net voor de coronapandemie werden wij ook slachtoffer van een besparingsronde die de sport- en cultuursector te beurt viel. Toch wensen wij alle scholen nog steeds met alle mogelijke (en soms dus ook mindere) middelen te ondersteunen. Mede hierom en door het vertrek van 2 collega’s herschikten we onze regionale indeling. Kijk dus gerust na of uw contactpersoon bij MOEV nog steeds dezelfde is of contacteer uw MOEV-secretariaat voor meer info. 

Regioverdeling SJ 21 22 met namen

 


Aanpassing activiteitenaanbod

Wat betreft de kernwerking hebben wij hier en daar enkele wijzigingen moeten doorvoeren in het activiteitenaanbod. Wij overliepen nauwgezet onze kalender om ervoor te zorgen dat er in elke kern nog steeds een aanbod is op woensdagnamiddag. Bij de doorgevoerde aanpassingen hielden wij rekening met het parallel aanbod van de lokale sportdiensten alsook de bovenvermelde visie van MOEV. In de praktijk willen we alle kinderen aan het bewegen brengen, ook diegene die (nog) niet sporten. Zo wensen wij het competitieve aspect te verlaten en opteren we meer voor initiaties op woensdagmiddag. 

Activiteiten 

Ontdek alle activiteiten voor het basisonderwijs van MOEV Oost-Vlaanderen. 


Nog vragen

Voor bijkomende vragen, neem gerust contact op met MOEV:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..