Ik heb het begrepen

MOEV respecteert de privacy van uw gegevens.

Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie

 

Activiteiten secundair onderwijs

Omwille van de veiligheidsmaatregelen omtrent het coronavirus kan je school dit schooljaar niet deelnemen aan de competities in het secundair onderwijs. Dit betekent concreet dat er geen Vlaams kampioenschap veldloop is alsook geen Vlaamse competities balsporten. Ook de provinciale competites kunnen in het eerste trimester niet doorgaan. De organisatie ervan evalueren we later op het schooljaar afhankelijk van het pandemieniveau op dat moment. 

MOEV nieuws secundairchallengeMomenteel is het ook niet mogelijk om deel te nemen aan internationale schoolsportactiviteiten zoals FISEC en ISF. 

Kies toch voor beweging op school! Extra bewegingsprikkels doen deugd in deze bijzondere tijden. Ontdek onze 'Challenge to MOEV'. Door de challenges aan te gaan, bezorg je je leerlingen een schooljaar vol beweeg-, sport- en spelplezier. Ga dit schooljaar dus gedurende 5 periodes een leuke challenge aan! Zo kies je voor veilig bewegen op school. Niet alleen goed voor de gezondheid van je leerlingen, maar ook voor hun mentaal welbevinden en concentratie nadien in de les.