Ik heb het begrepen

MOEV respecteert de privacy van uw gegevens.

Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie

 
 

Bewegingstips in deze coronatijden

Blijf bewegen!

Met z'n allen maken we bijzondere tijden door. Dit betekent echter niet dat we niet meer mogen bewegen of sporten. 
Lees de open brief van wetenschappers en de sportsector met tips om verantwoord te bewegen in coronatijden.

De website www.blijfsporten.be biedt iedereen een wetenschappelijk correcte houvast over hoe (niet) te sporten in deze coronatijden.
Blijf sporten en bewegen, hou je fit.


#MOEVinuwkot    #blijfsporten


Bewegingstips voor leerlingen

MOEV logo zetjekotinbewegingOp woensdag ontvang je de MOEVinuwkot-nieuwsbrief! De voorbije weken selecteerden we voor jou telkens drie bewegingstips van en voor leerkrachten om leerlingen aan te zetten tot beweging thuis. De bewegingstip werd uitgewerkt in een fiche met omschrijving en linken naar bijhorend digitaal materiaal. Je vindt deze tips op deze pagina, alsook een overzicht van alle inzendingen. Bedankt, leerkrachten, om zo inspirerend te werk te gaan!

 

Met #MOEVinuwkot willen we je ook op weg helpen met een ander soort bewegingstips want ook tijdens het studeren thuis is voldoende beweging een absolute must.

Bewegingstips tijdens en tussen het afstandsleren  Tips om je leerlingen thuis te laten bewegen - tips van en door leerkrachten