Ik heb het begrepen

MOEV respecteert de privacy van uw gegevens.

Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie

 
 

MOEV-Inspiratiedag buitengewoon onderwijs

inspiratiedag BOOp dinsdag 4 juni nodigen we je uit op de MOEV-Inspiratiedag voor het buitengewoon onderwijs in sporthal De Valkaart, Oostkamp. Deze inspirerende ontmoetingsdag is gericht aan leraren L.O., klasleraren, directie, kinesisten en ergotherapeuten.

Dagindeling:

  • 9u30-12u00 start inspiratiedag
  • 12u00-13u30 broodjeslunch en netwerkmoment
  • 13u30-15u15 bijscholing ICP-move

 


Wat mag je verwachten?

  • Tijdens de voormiddag laten we een aantal sprekers aan het woord (o.a. G-sportclubs) en MOEV-medewerker Yannick die dieper ingaat rond het thema bewegingsvriendelijke speelplaats. We denken na over hoe we het G-sportnetwerk verder kunnen uitbreiden en proberen ideeën aan te reiken om de speelplaats actiever, sportiever en bewegingsvriendelijker te maken.
  • Op de middag is er een broodjeslunch voorzien en de nodige tijd om elkaar beter te leren kennen.
  • In de namiddag is er een actieve bijscholing ‘ICP-move’ onder de deskundige leiding van Eric Bortels.


Inschrijven

Het inschrijvingsgeld (incl. broodjeslunch) bedraagt 20 euro en wordt via factuur afgehandeld. In het inschrijvingsfomulier kan je je facturatiegegevens doorgeven.

Schrijf je in!


Lunch

Tijdens de lunchpauze is er een gratis broodje voorzien voor alle deelnemers. In het inschrijvingsformulier kan je aangeven of je een vegetarisch broodje wenst of niet.


Locatie

Sporthal De Valkaart, Albrecht Rodenbachstraat 42, 8020 Oostkamp


 


Bereikbaarheid

Sporthal De Valkaart Sporthal Waalborre / Sportloods is bereikbaar met Lijnbussen 20, 79 en 95. Het treinstation ligt op ongeveer 15 minuten wandelen.

Kom je met de wagen? Je kan gratis parkeren op de parking van Sporthal De Valkaart (zelfde site).


Contact

Wil je graag meer weten over dit bijscholingsmoment of over een bepaalde sessie? Neem dan contact op met Sabine Langenaekens via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 051/26 50 30.