Ik heb het begrepen

MOEV respecteert de privacy van uw gegevens.

Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie

 
 

Participeer mee aan een lokaal schoolsportoverleg 

Wil je met je leerlingen deelnemen aan georganiseerde schoolsportactiviteiten in de onmiddellijke omgeving van je school? 

Weet je dat iedere schoolsportgangmaker of directie dit lokaal aanbod van activiteiten mee kan samenstellen? Jaarlijks organiseert MOEV samen met de plaatselijke sportdienst een lokaal schoolsportoverleg.


lokaal schoolsportoverlegConcreet staat er op de agenda:

  • de planning van de lokale activiteiten voor het komende schooljaar
  • een overleg met de plaatselijke sportdienst waarbij ook de plaatselijke sportclubs spelen een grote rol in het aanbod en bieden van kansen tot levenslang sporten
  • bespreking van de nieuwe krachtlijnen van MOEV
  • bespreking van vragen van scholen over de uitbouw van hun bewegings- en sportbeleid. Bv. vragen over middagsport, speelplaatswerking, actieve verplaatsing van en naar school, ...
     

MOEV-medewerkers die in nauw contact staan met de gangmakers zijn onze kernwerkers. Zij garanderen een vlotte opstart van nieuwe gangmakers en organiseren persoonlijke contactmomenten waarin leerkrachten te weten komen waarvoor ze bij MOEV zoal terecht kunnen. Ze reiken ook allerhande bewegingstips en -acties aan of brengen je in contact met een MOEV-schoolondersteuner.  

Via het lokaal schoolsportoverleg ontstaat er voor jouw school een sterk contact met MOEV, de plaatselijke sportdienst en de lokale clubs.


Wil je deelnemen? Neem dan contact op met MOEV. Iedere school ontvangt ook (twee)jaarlijks een uitnodiging voor dit lokaal schoolsportoverleg.