Ik heb het begrepen

MOEV respecteert de privacy van uw gegevens.

Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie

 

Hoe deelnemen?

Ik doe mee met mijn klas of school! 

Tof! Ga aan de slag met je klas of school en toon aan andere scholen hoe actief jullie wel zijn! 


Timing uitdagingen

Je kan deelnemen aan één of meerdere uitdagingen/challenges tijdens deze periodes:  

 • van eind september tot de herfstvakantie
 • van de herfstvakantie tot de kerstvakantie
 • van de kerstvakantie tot de krokusvakantie
 • van de krokusvakantie tot de paasvakantie
 • van de paasvakantie tot juni/einde van het schooljaar

Ging je een uitdaging aan tijdens de voorgestelde periode? Bezorg ons een filmpje en foto via de website en kom in aanmerking voor een mooie prijs.
Wil je de uitdaging op een later moment aangaan? Dat kan! Dan kom je wel niet meer in aanmerking voor de prijs. 

Alle uitdagingen van de voorbije periodes vind je op onze website bij 'Overzicht uitdagingen'.  


MOEV uitdagingen thumbluukLUUK daagt je uit: uitdagingen voor het basisonderwijs

Elke periode kan je vier uitdagingen aangaan. Je kan er ook voor kiezen om er één, twee of drie uit te werken. 

Een uitdaging aangaan, dat doe je zo!  

 • Ga naar LUUK daagt je uit. Daar vind je de vier uitdagingen waaraan je op dit moment kan deelnemen. Kies een uitdaging.
 • Druk op de knop 'Meer uitleg' en kom te weten wat de uitdaging inhoudt en wat je moet doen om deze tot een goed einde te brengen. 
 • Log je in (alle info hieronder). 
 • Druk op de knop 'Wij doen mee' en toon hoe jullie de uitdaging aangingen. Dat kan via een verduidelijkend woordje, het uploaden van een document, het doorgeven van een video url. Bij 'Meer uitleg' lees je wat je kan doorsturen. 
 • Bezorg ons een foto van je uitdaging en kom te staan op de Wall of fame. LUUK SPRINGSTICKERrechtToon zo aan andere scholen dat jouw school de MOEV-uitdagingen aangaat en veel belang aan beweging hecht! 

Een prijs winnen, dat kan! 

Elke deelnameperiode verloot MOEV 3 beweegpaden per provincie.
Dat betekent dat MOEV telkens 15 beweegpaden weggeeft. 

Het enige dat je moet doen: een uitdaging aangaan en bij 'Wij doen mee' een foto of videomateriaal indienen. 

 


MOEV uitdagingen thumchallengeChallenge to MOEV: uitdagingen voor het secundair onderwijs

Elke periode kan je één uitdaging aangaan. Begin er snel aan en ga de competitie aan met andere scholen. Welke school komt in de top 10 te staan? We voorzien een Top 10 per uitdaging én een Top 10 met een algemeen klassement.  

Een challenge aangaan, dat doe je zo!  

 • Ga naar Challenge to MOEV. Daar vind je 1 challenge waaraan je op dit moment kan deelnemen. Deze challenge is op schoolniveau. 
 • Druk op de knop 'Meer uitleg' en kom te weten wat de challenge inhoudt en wat je moet doen om deze tot een goed einde te brengen. 
 • Log je in (alle info hieronder). 
 • Druk op de knop 'Wij doen mee' en toon hoe jullie de challenge aangingen. Dat kan via een verduidelijkend woordje, het uploaden van een document, het doorgeven van een video url. Bij 'Meer uitleg' lees je wat je kan doorsturen. Let op: Spreek op voorhand met je collega's af wie de aangegane challenge zal doorsturen, want dit kan maar éénmaal! 
 • Bezorg ons een foto van je uitdaging en kom te staan op de Wall of fame. Toon zo aan andere scholen dat jouw school de MOEV-challenges aangaat en veel belang aan beweging hecht!

Een prijs winnen, dat kan! 

Motiveer jouw leerlingen dan om samen de challenges aan te gaan. Dit is niet alleen een garantie voor fun op school, maar ook voor een extra bewegingsportie én je school maakt zo ook kans op een Idema-waardebon van € 250 te besteden aan sportmateriaal. 

Je kan dit schooljaar 5 challenges aangaan. Per challenge is er een klassement met een Top 10 van scholen. Ook kan je school terecht komen in een algemeen klassement. De winnaar hiervan maakt aan het einde van dit schooljaar kans op de hoofdprijs: een volledige dag klasbuilding op school tijdens het schooljaar 2021-2022 voor max. 120 leerlingen (covidproof indien nodig). Je maakt wel enkel kans op de hoofdprijs wanneer je minimaal drie challenges aangaat.


Maak een MOEV-profiel aan! 

Goed nieuws! Vanaf nu kan iedere leerkracht zich registreren op www.moev.be. Klik rechtsboven op 'MOEV LOGIN'.  

Zo ga je te werk!

 • Registreren doe je nu met je eigen e-mailadres. Je maakt ook zelf een eigen wachtwoord aan. 
 • Na registratie kan je inloggen met je eigen login en wachtwoord.
 • Koppel je aan één of meerdere scholen waar je lesgeeft.
 • Na jouw registratie ontvangt de beheerder van het schoolaccount een mail om jou te aanvaarden en toe te voegen. Eens je aanvaard bent, is jouw account actief en kan je aan de slag! Indien je na 24u nog niet toegevoegd bent, kan je contact opnemen met je provinciaal MOEV-secretariaat. De MOEV-medewerkers helpen je graag verder.
 • Je geeft aan voor welke school je de uitdaging aangaat (of iets bestelt, of je inschrijft voor een activiteit of vorming).

Heb je al een MOEV-login? 

 • Indien je je reeds gekende login (bestaande uit 6 cijfers en een wachtwoord) gebruikt, dan ben je automatisch ingelogd als beheerder van het schoolaccount. Dit wil zeggen dat je in de toekomst een mailtje kan ontvangen met de vraag om een collega toe te voegen aan het schoolaccount. Deze aanvraag kan je heel eenvoudig goedkeuren.