Ik heb het begrepen

MOEV respecteert de privacy van uw gegevens.

Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie

 

Challenge to MOEV - uitdagingen voor het secundair onderwijs

Ga dit schooljaar een leuke challenge aan op maat van leerlingen van het secundair onderwijs! Kies zo voor veilig bewegen op school. Niet alleen goed voor de gezondheid van je leerlingen,maar ook voor hun mentaal welbevinden en concentratie nadien in de les.  


MOEV to the Moon and Back!

Voor het secundair onderwijs willen we de beleving tijdens de Vlaamse loopweken verhogen en blijven we graag verder het digitale pad bewandelen. We bieden leerlingen dit jaar de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan een virtuele beweeguitdaging 'MOEV to the moon and back' ten voordele van een goed doel, met name Habbekrats.

habbekrats200

De uitdaging

We dagen jullie uit om tussen 20 september en 24 december te wandelen en/of lopen ‘virtueel’ naar de maan en terug.
Deze uitdaging bedraagt 768.800 km.

Hoe begin ik eraan?

Elke leerling kan zijn/haar steentje bijdragen om de uitdaging te voltooien, en zich hiervoor vrijblijvend te laten sponsoren om Habbekrats te steunen. Registreer je via onderstaande link; koppel je (gratis) Strava-account aan deze uitdaging of voer je persoonlijke prestaties in op dit platform; en start MOEVing om samen deze beweeguitdaging te halen!

Doe mee aan de beweeguitdaging!

 

 MOEV uitdagingen maan150