Ik heb het begrepen

MOEV respecteert de privacy van uw gegevens.

Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie

 
 

ISF

Ben je op zoek naar een internationale sportieve ervaring voor je school/klas? Schrijf je school dan in op één van de internationale tornooien uit het aanbod van ISF.

Moev Voor na lessen internationaal isfISF (International School Sport Federation) is de internationale federatie van de schoolsportorganisaties en organiseert internationale ontmoetingsmomenten in verschillende sportdisciplines voor scholen. Hiermee wil het de contacten tussen leerlingen van het secundair onderwijs uit de hele wereld versterken. MOEV is een officiële partner van het ISF en faciliteert de deelname van scholen aan deze internationale sportieve ontmoetingen.

 


Over het ISF-aanbod

Op de website van ISF kan je een volledig overzicht terugvinden van het ISF-aanbod. Per tornooi is er een bulletin beschikbaar waar je alle info over het tornooi kan terugvinden.

Ontdek het volledig aanbod van ISF


Inschrijven met mijn school/klas

volleybalIn tegenstelling tot voordien, kunnen scholen zich nu zelf rechtstreeks bij ISF inschrijven voor deelname aan een internationaal tornooi. Het is nu ook mogelijk om met meerdere scholen in te schrijven voor eenzelfde tornooi.

  • Wil je je school/klas inschrijven? Bevestig je deelname dan eerst aan MOEV via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    Doe dit ten laatste 5 werkdagen vóór de geldende einddatum van aanmelding (zie tornooi-bulletin op www.isfsports.org).

  • MOEV stuurt je deelname-aanvraag vervolgens door naar ISF en die bekijkt of je kan deelnemen aan het gekozen tornooi. Eens bevestiging, bezorgt MOEV je via ISF een ERAS-login waarmee je je inschrijving op de ISF-website kan voltooien. De voorbereidingen met jouw school/klas aan het tornooi kunnen vanaf dan van start gaan.

  • Tijdens de inschrijvingsprocedure zal je school de vraag krijgen om een handtekening en stempel op het formulier 'national school sport entity' te voorzien. Je mag ons dit formulier bezorgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we zullen dit stempelen en ondertekenen. Zo zal je dankzij het lidmaatschap van MOEV bij ISF genieten van een korting op de deelnameprijs.

 


MOEV-ondersteuning

Ben je op zoek naar meer info, of heb je vragen over het aanbod van ISF of de inschrijvingsprocedure? Dan kan je hiervoor terecht bij MOEV.

Je geniet via MOEV van een korting op de deelnameprijs.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.