Ik heb het begrepen

MOEV respecteert de privacy van uw gegevens.

Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie

 
 

FISEC-FICEP

FISEC is de internationale schoolsportfederatie van het Katholiek Onderwijs. Het organiseert éénmaal per jaar een internationale schoolsportontmoeting voor 15- tot 17-jarigen: de FISEC-spelen. Sinds 2014 doet het dit samen met FICEP.

Deze ontmoeting gaat gewoonlijk door tijdens de maand juli en volgende sporten staan op de affiche: atletiek, basketbal, handbal, tafeltennis, veldloop, tennis, voetbal, volleybal, zaalvoetbal en zwemmen. MOEV beslist jaarlijks aan welke sporten de Vlaamse delegatie zal deelnemen. 


FISEC-FICEP Spelen 2023

fisec2023De FISEC-FICEP Spelen 2023 vinden plaats van 10 tot 16 juli in Duinkerke, Frankrijk.

MOEV neemt dit jaar deel aan:

  • Atletiek jongens/meisjes (selectieploeg)
  • Basketbal jongens/meisjes (selectieploeg)
  • Volleybal jongens/meisjes (selectieploeg)

 

Geïnteresseerde leerlingen met geboortejaar 2006, 2007 of 2008 kunnen zich met onderstaand formulier (volledig ingevuld) aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De inschrijvingperiode is verlengd t.e.m. 14 maart 2023.

Aanmeldingsformulier FISEC-FICEP Spelen 2023


Aandachtspunten

Alle info over deelname aan internationale schoolsport kan je gebundeld terugvinden in deze informatiebrochure. Een aantal belangrijke aandachtspunten:

  • Ook in het schooljaar 2022-2023 blijft MOEV financiële ondersteuning bieden aan leerlingen bij deelname aan de FISEC-FICEP Spelen. Deze ondersteuning bedraagt vanaf het schooljaar 2022-2023 15% op de reis- en verblijfskosten. De richtprijs voor de FISEC-FICEP Spelen 2023 bedraagt 610€ (zonder tussenkomst) of 540€ (met tussenkomst).
    Opgelet: leerlingen kunnen slechts éénmaal gebruik maken van een toelage van MOEV voor internationale schoolsport. Kreeg de leerling in het verleden al een toelage, dan komt MOEV financieel niet opnieuw tussen.
  • Geïnteresseerde leerlingen moeten dit schooljaar deel hebben genomen aan een MOEV-activiteit om zich aan te melden.
  • Voor de balsporten organiseert MOEV selectietrainingen. De data van deze trainingen zullen zo snel mogelijk online verschijnen op deze pagina.
  • Leerkrachten met interesse om één van de selectieploegen te begeleiden, kunnen hun kandidatuur indienen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..