Ik heb het begrepen

MOEV respecteert de privacy van uw gegevens.

Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie

 

Vormingen


Aanbod MOEV


Moev dienstverlening vorming actievekinderopvangVorming Actieve Kinderopvang


Hoe zorg je ervoor dat kinderen voldoende bewegen in de voor- en naschoolse opvang? Wat is een actief spel? Welke dranken en tussendoortjes zijn gezond? MOEV en Vlaams Instituut Gezond Leven bieden een vorming aan voor onderwijspersoneel van kleuter- en basisscholen.

 

De kostprijs van de vorming op maat bedraagt 50 euro. Inbegrepen in de prijs zitten een heleboel handige materialen (screeningsinstrumenten, spelfiches...). De vorming is echter gratis wanneer je een schoolondersteuning op je school aanvraagt.

De vorming duurt 1u30 tot max 3 uur (te bespreken met de lesgever).

Inschrijven


Vorming Bewegingstussendoortjes


Bewegingstussendoortjes zijn veilige, leuke en eenvoudige oefeningen die leerkrachten in het dagelijkse (school)leven kunnen gebruiken als 'break'. Ze komen tegemoet aan de bewegingsnoden van de leerlingen.


Moev dienstverlening vormingBenieuwd hoe je ze kan integreren in jouw lessen?
MOEV biedt de vorming 'Bewegingstussendoortjes' aan. Gedurende een halve dag krijgt het schoolteam een kijk op wat bewegingstussendoortjes kunnen zijn. Vanuit het aangereikte kader kan iedere leerkracht ze dan met hulp van de leraar L.O. inpassen in de lessen. Er is een specifieke vorming voorzien voor basisscholen en secundaire scholen


De kostprijs van de vorming op maat van de school bedraagt 50 euro en duurt anderhalf tot max. 3 uur (af te spreken met lesgever). De vorming bewegingstussendoortjes is echter GRATIS wanneer je een schoolondersteuning op je school aanvraagt.

Inschrijven


Aanbod onderwijskoepels


Aanbod partners