Ik heb het begrepen

MOEV respecteert de privacy van uw gegevens.

Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie

 

Vormingen


Als school werken aan een dynamische leeromgeving. Bewegingsvriendelijk lesgeven biedt hiervoor veel kansen!


MOEV biedt de praktijkgerichte vorming ‘Bewegingsvriendelijk lesgeven’ aan


Als leerkracht investeren in een dynamische leeromgeving betekent dat je op zoek gaat naar manieren om zoveel mogelijk beweging te integreren tijdens je lessen of het lang stilzitten te onderbreken. Wat kan je als leraar doen binnen de klascontext? Hoe een schoolteam aanzetten een bewegingsvriendelijke klasomgeving te creëren? 

Moev dienstverlening vorming220Tijdens de vorming krijgt het schoolteam een kijk op het belang van voldoende beweging en lang stilzitten onderbreken, en de voordelen ervan. Bewegingstussendoortjes, bewegend leren, actieve werkvormen en dynamische klasomgeving maken de inhoud concreet.  

De kostprijs van de vorming op maat van de school bedraagt 75 euro en richt zich op zowel het basis- als secundair onderwijs.

 

Vraag een vorming aan


Maak van bewegingsvriendelijk lesgeven een succesformule via schoolondersteuning


Heb je als leerkracht wel eens de vraag ‘Hoe pak ik het best aan'? Dan komen de MOEV-schoolondersteuners hiervoor graag langs op school om samen te bekijken hoe je concreet aan de slag kan. 

Vraag schoolondersteuning aan