Ik heb het begrepen

MOEV respecteert de privacy van uw gegevens.

Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie

 

Moev voor en na lessen multimove banner


Met ’Multimove voor kinderen’ bieden Sport Vlaanderen en MOEV een gevarieerd bewegingsprogramma aan voor kleuters en de kleuterscholen. De school kan Multimove zelf organiseren onmiddellijk na de schooltijd. Dit kan parallel met de reguliere opvang of ook tijdens de opvang.

De focus ligt op de ontwikkeling van 12 fundamentele bewegingsvaardigheden via uitdagende bewegingssituaties. Zo kunnen kinderen motorisch optimaal ontwikkelen. Plezierbeleving staat centraal.

Moev voor en na lessen multimove bollenHeb je interesse om 'Multimove' als een naschools aanbod te organiseren in je school of opvang?

  • Surf naar www.sport.vlaanderen/scholen en vraag je erkenning als Multimove-school aan;
  • Breng de sportraad of sportdienst via mail op de hoogte van jullie kandidaatstelling als Multimove-school (plaats Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. in cc);
  • Schrijf de lesgever(s) in voor de opleiding Multimove-begeleider. Lesgevers die de opleiding volgen, ontvangen een lesgeversmap boordevol inspiratiefiches geordend volgens de 12 bewegingsvaardigheden.

Vind je geen lesgever? Neem contact op met je Follo of met het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij gaan na of er een opgeleide lesgever in de buurt woont. 

Website Multimove