Ik heb het begrepen

MOEV respecteert de privacy van uw gegevens.

Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie

 

ISF

Moev Voor na lessen internationaal isfISF (International School Sport Federation) is de internationale federatie van de officiële schoolsportorganisaties in de verschillende landen ter wereld. ISF organiseert internationale ontmoetingen in verschillende sportdisciplines met de bedoeling door onderlinge contacten de ontmoetingen te bevorderen tussen leerlingen van het secundair onderwijs uit de hele wereld.

MOEV is een officiële partner van het ISF en ondersteunt zowel financieel als organisatorisch een aantal sportdisciplines die frequent deel uitmaken van het MOEV-schoolsportprogramma.

Website ISF

 


Oriëntatielopen

 

Moev voor na lessen internationaal ISF orientatielopenWorld School Sport Games
Locatie:
 Belgrado (Servië)
Data: 11/09/21 - 19/09/21
Wie: meisjes en jongens geboren in 2006, 2007, 2008 (school- en selectieploeg)
Ondersteuning & organisatie: Vlaams Verbond voor Oriënteringssporten


World Schools Orienteering Championship

Locatie:
 Belgrado (Servië)
Data: 11/09/21 - 17/09/21
Wie: meisjes en jongens geboren in 2003, 2004, 2005 (school- en selectieploeg)
Ondersteuning & organisatie: Vlaams Verbond voor Oriënteringssporten

Inschrijvingsformulier individueel   Inschrijvingsformulier schoolploeg


Schrijf je in vóór 6 juni 2021!


Aandachtspunten

  • Om deel te nemen aan ISF dient een school te voldoen aan de algemene deelnemingsvoorwaarden vermeld in het algemeen reglement. Voor leerlingen met een topsportstatuut gelden er speciale deelnemingsvoorwaarden.
  • Moev voor na lessen internationaal ISF voorwaardenMOEV wil leerlingen die deelnemen aan een internationale schoolsportontmoeting de kans geven om éénmaal in zijn/haar schoolloopbaan te genieten van een financiële tussenkomst. Deze tussenkomst bedraagt 35 % en is van toepassing op de reis- en de verblijfskosten, voor een bestemming in Europa. Andere kosten (kledij, tax, verzekering) zijn volledig voor rekening van de deelnemer. Voor niet-Europese bestemmingen bedraagt de ondersteuning 25 %.

  • Een leerling kan slechts aan één internationale activiteit op eenzelfde schooljaar deelnemen en daarbij genieten van een financiële ondersteuning, op voorwaarde dat hij heeft deelgenomen aan een MOEV-activiteit in hetzelfde schooljaar, vóór vertrek. Indien dit niet het geval is, vervalt de financiële ondersteuning.

  • De school betaalt per ingeschreven schoolploeg een deelnamebijdrage waarmee de organisatie van de Vlaamse en/of Belgische selectie wordt meegefinancierd  (tenzij dit niet van toepassing is). Deze bedraagt 50 euro voor de individuele sporten en 75 euro voor de balsporten. Deze som valt weg indien de schoolploeg (cad) voorgaand schooljaar Vlaams schoolsportkampioen werd in de betrokken sporttak.


Voor meer info, neem contact op met MOEV via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 02/420.06.80.