Ik heb het begrepen

MOEV respecteert de privacy van uw gegevens.

Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie

 

FISEC


FISEC, Fédération Internationale Sportive de l'Enseignement Catholique, is de internationale schoolsportfederatie van het Katholiek Onderwijs. Het organiseert éénmaal per jaar een internationale schoolsportontmoeting voor 15- tot 17-jarigen: de FISEC-spelen. Sinds 2014 is er een samenwerking met FICEP, Féderation Internationale Catholique d'Education Physique et Sportive. Deze samenwerking versterkte het internationale karakter van de spelen nog meer. 

Deze ontmoeting gaat gewoonlijk door tijdens de maand juli en volgende sporten staan op de affiche: atletiek, basketbal, handbal, tafeltennis, veldloop, tennis, voetbal, volleybal, zaalvoetbal en zwemmen. MOEV beslist jaarlijks aan welke sporten de Vlaamse delegatie zal deelnemen. 

Website FISEC     Website FICEP


 

Moev voor na lessen internationaal fisec 2019FISEC-FICEP Spelen 2019


De FISEC-FICEP Spelen 2019 vinden plaats van 15 tot 21 juli in Boekarest, Roemenië.
MOEV zal aanwezig zijn met een delegatie voor volgende sporten:

- atletiek (meisjes/jongens);
- basketbal (meisjes/jongens);
- volleybal (meisjes/jongens).

 


Voorwaarden

  • Om deel te nemen aan het FISEC-programma dient een school te voldoen aan de algemene deelnemingsvoorwaarden vermeld in het algemeen reglement. Voor leerlingen met een topsportstatuut gelden er speciale voorwaarden.

  • Moev voor na lessen internationaal fisec voorwaardenMOEV wil leerlingen die deelnemen aan een internationale schoolsportontmoeting de kans geven om éénmaal in zijn/haar schoolloopbaan te genieten van een financiële tussenkomst. Deze tussenkomst bedraagt 35 % en is van toepassing op de reis- en de verblijfskosten, voor een bestemming in Europa. Andere kosten (kledij, tax, verzekering) zijn volledig voor rekening van de deelnemer. Voor de Fisec-Ficep Spelen 2019 bedraagt de richtprijs 759€ (zonder tussenkomst) en 533€ (met tussenkomst).

  • Een leerling kan slechts aan één internationale activiteit op eenzelfde schooljaar deelnemen en daarbij genieten van een financiële ondersteuning, op voorwaarde dat hij heeft deelgenomen aan een MOEV-activiteit in hetzelfde schooljaar, vóór vertrek. Indien dit niet het geval is, vervalt de financiële ondersteuning.

  • De leerlingen betalen slechts een deelnamebijdrage in het geval van een effectieve selectie. 

 

Voor meer info, neem contact op met MOEV via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 02/420.06.80.