Ik heb het begrepen

MOEV respecteert de privacy van uw gegevens.

Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie

 
 

Vorming weerbaarheidscoaching


Datum
16-06-2023
Prijs
15
Onderwijsniveau
Secundair onderwijs
Locatie
Sporthal De Vossenberg
Markgravenstraat 93
2200 Herentals
 

 

Extra info

Hoe je leerlingen weerbaarder maken?

pioen1
Wil jij je leerlingen weerbaarder maken in een maatschappij waarin ongewenst gedrag steeds vaker voorkomt? Maak dan tijdens de lessen L.O. werk van ‘weerbaarheidscoaching’. Samen met de VZW Pioen - opgericht na het tragisch overlijden van Julie Van Espen - biedt MOEV een opleiding specifiek voor leerkrachten aan. De technieken zijn heel laagdrempelig voor iedereen, ze verhogen de kans om te ontsnappen bij een aanval.

Kom op vrijdag 16 juni 2023 van 10u00 tot 15u45 naar het Sportcomplex De Vossenberg, Herentals. Inschrijven kan tot en met donderdag 15 juni. Een beperkt aantal deelnemers kan deelnemen.

 

‍Heb je nog vragen? Wil je nog meer weten? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Je kan je inschrijven voor deze vorming door je eerst in te loggen met je MOEV-login en nadien te klikken op de inschrijfknop bovenaan rechts op deze pagina.