Ik heb het begrepen

MOEV respecteert de privacy van uw gegevens.

Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie

 
 

Vorming Actieve Kinderopvang


Datum
10-10-2023
Prijs
75
Onderwijsniveau
Alle
Locatie
Gemeenschapscentrum WABO
Delleurlaan 39-43
1170 Watermaal-Bosvoorde
 

 

Extra info


Je kan je inschrijven voor deze vorming door in te loggen met je MOEV-login. Nadien verschijnt de inschrijfknop (bovenaan rechts) op deze pagina.


Hoe zorg je ervoor dat kinderen voldoende bewegen?
Welke dranken en tussendoortjes zijn gezond?

Ook in de voor- en naschoolse kinderopvang is het belangrijk dat kinderen gezond eten, voldoende actief zijn en niet te lang stilzitten. Om de opvang hierin te ondersteunen, ontwikkelde het Vlaams Instituut Gezond Leven i.s.m. met MOEV het project ‘Actieve kinderopvang’.

Moev vorming actieve kinderopvang logoVia de vorming op dinsdag 10 oktober 2023 in Watermaal-Bosvoorde worden de deelnemers geïnformeerd en gesensibiliseerd over de bestaande aanbevelingen rond gezonde voeding, beweging en lang stilzitten, en leren ze om een beleid rond deze gezondheidsthema’s op te starten of verder uit te bouwen. De deelnemers krijgen tips mee om de opvang energieker te maken en ontvangen handige materialen (uitgebreide handleiding, screeningsinstrumenten, gezond gedacht-bordspel voor personeel, 80 leuke actieve spelfiches voor de kinderen, affiches en folders).

Duur
9u00 tot 11u00

Kostprijs
75 euro per school (max.4 personen/school)

 

Heb je nog vragen? Wil je nog meer weten? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..