Ik heb het begrepen

MOEV respecteert de privacy van uw gegevens.

Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie

 
 

Volleybal - Leerkrachten


Datum
11-02-2022
Prijs
Gratis
Onderwijsniveau
Secundair onderwijs
Locatie
Sporthal Atlas W & S
Collegelaan 7
3600 Genk
 

 

Extra info

Geannuleerd !

Info speeldag Genk

Wedstrijdenplanning

Reglement      

Algemeen

De ontmoeting, de toffe sfeer en bij momenten ook goed volleybalspel betekenden de doorslag voor de zoveelste editie van de MOEV volleybaltornooien voor leerkrachten. Even traditioneel volgt na het sportieve luik de gezellige babbel tussen pot en pint. Een drank en een hapje kan je ter plaatse kopen tegen een democratische prijs.

De tornooien worden georganiseerd i.s.m. respectievelijk  het leerkrachtenteam van GO! Next Sportschool Hasselt en Atlas College Genk.

Er wordt gespeeld met een 'geoefend recreatieve' poule en een 'recreatieve poule'. 

VbLkr3           VbLkr2 copy copy

Inschrijven

Gelieve het inschrijvingsformulier in te vullen en 2 werkweken voor de activiteit te mailen naar het MOEV secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Maximum 2 ploegen per school kunnen deelnemen!

Categorieën 

  • De ploegen zijn samengesteld uit leerkrachten of administratief personeel van de school. Enkel gemengde ploegen kunnen deelnemen. Men spreekt van een gemengde ploeg van het moment dat er 2 spelers(-sters) van het andere geslacht opgesteld worden in de ploeg.
  • Bij inschrijving kan men kiezen voor deelname in de een of de andere categorie.

Opmerkingen

  • Start:  17.30 à 18.00 uur . Het definitieve programma en tijdschema wordt u na inschrijving toegestuurd. Afhankelijk van de inschrijvingen wordt er in twee shifts gespeeld (shift 1 start om 17.30u, shift 2 om ca. 19.30u).
  • De wedstrijden verlopen zonder scheidsrechters. Naar aanleiding van de extra aandacht voor Fair play en respect in de schoolsport en de sport op school, willen we zeker en vast dit aandachtspunt al in de praktijk brengen bij de activiteiten voor leerkrachten.

 Twijfel niet en doe zeker eens een keertje mee met een ploeg sportieve leerkrachten van uw school !!