Ik heb het begrepen

MOEV respecteert de privacy van uw gegevens.

Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie

 
 

Survivalrun


Datum
26-04-2023
Prijs
5
Onderwijsniveau
Secundair onderwijs
Locatie
Sportcentrum Ter Borcht
Ingelmunstersteenweg 11
8760 Meulebeke
 

 

Extra info

Deze survivalrun is een loopwedstrijd waarbij de deelnemers een parcours met obstakels zo goed en zo snel mogelijk proberen af te leggen. Er wordt gestart in kleinere groepjes om wachttijden aan de verschillende obstakels te voorkomen. Gedreven sportievelingen proberen een zo snel mogelijke tijd neer te zetten. Andere deelnemers zien dit als teambuilding en proberen in groep alle hindernissen te overwinnen. Voor de deelnemers van de eerste graad van het secundair onderwijs wordt een uitdagend parcours voorzien van 4 km. Voor de tweede en derde graad van het secundair onderwijs is er een parcours van 7 km voorzien.

Richturen:

  • 1ste en 2de middelbaar: start tussen 14u30 en 15u15
  • 3de tem 6de middelbaar: start tussen 15u30 en 17u30

De deelnameprijs bedraagt €5. Elke deelnemer krijgt naast een onvergetelijke, sportieve en leuke namiddag ook nog een aandenken mee naar huis.

Inschrijven voor scholen kan via de link hierboven (na inloggen!), vóór 1 april.

Na inschrijving ontvang je van de organisator een bevestiging van inschrijving, de vraag naar je voorkeur van startuur, leeftijden en maten voor een T-Shirt die elke deelnemer krijgt.