Ik heb het begrepen

MOEV respecteert de privacy van uw gegevens.

Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie

 

AG Antwerp - 10 Miles


Datum
10-10-2021
Prijs
Op aanvraag
Onderwijsniveau
Secundair onderwijs
Locatie
Start Antwerp 10 Miles & Marathon
Thonetlaan
2050 Antwerpen
 

 

Extra info

Officieel bericht van de organisatie:

Het is intussen voldoende duidelijk hoe ernstig we allemaal de maatregelen ter verdere verspreiding van het coronavirus moeten nemen. Die zullen sowieso nog een hele tijd gelden en wij zullen voorzorgen moeten blijven nemen, zelfs eens het normale leven stilaan zou kunnen hernemen.

Op de AG Antwerp 10 Miles komen erg veel mensen samen en dus moeten wij als organisator onze verantwoordelijkheid blijven nemen. De gezondheid van elke deelnemer, supporter, medewerker, kortom, van ieder van ons primeert! Dus hebben we in overleg met de stad Antwerpen beslist om de AG Antwerp 10 Miles, gepland op zondag 26 april, te verschuiven naar de herfst van dit jaar. Weet dat ook wij - wellicht net als jijzelf – ons er volop voor aan het voorbereiden waren en dit dus ook erg jammer vinden.

Zowel wij als organisator, als de stad en onze partners, moeten met allerlei zaken schuiven en moeten ruimte maken in de diverse kalenders. We blijven ook rekening houden met alle richtlijnen vanuit de overheid. Zodra we in overleg de nieuwe, definitieve datum kennen, zullen we die ook aankondigen.

Al wie zich al ingeschreven had, krijgt een persoonlijke e-mail.

Intussen kan je vanaf 24 april wel al de AG Antwerp 10 Miles virtueel lopen en vanaf nu ook tal van andere events. Zo blijf je bewegen en kan je dat ook virtueel blijven delen met anderen. Check daarvoor zeker ons pas gelanceerde Keep Moving platform: www.keepmoving.eu Hou het gezond, blijf alle gezondheidsrichtlijnen opvolgen en tot snel!

Algemeen

Neem met je school deel aan één van de verschillende loopevenementen in Vlaanderen...
De leerlingen kunnen kiezen tussen verschillende locaties en afstanden. 
De bedoeling is dat de leerlingen de gekozen afstand uitlopen zonder te stoppen.

Categorieën

De activiteit wordt opengesteld voor alle categorieën, tenzij anders vermeld bij extra info.