Ik heb het begrepen

MOEV respecteert de privacy van uw gegevens.

Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie

 

Rugby - TAG rugby


Datum
22-05-2019
Prijs
Gratis
Onderwijsniveau
Basisonderwijs
Locatie
Gulden Kamer
Boogschutterslaan 13
8310 Sint-Kruis (Brugge)
 

 

Affiche   Ouderbriefje   Lesfiches

Doelgroep

Deze buitenactiviteit wordt georganiseerd voor jongens en meisjes van het eerste tot het zesde leerjaar van het basisonderwijs. Indien er afgeweken wordt van deze doelgroep wordt dit vermeld in de extra info hieronder.

Inhoud activiteit

TAG Rugby is een nieuw spel voor jonge spelers. Het is heel veilig, geen contact en eenvoudig om te spelen voor jongens en meisjes. Maar bovenal is het leuk en uitdagend voor alle deelnemers. Ook al zijn de regels simpel, toch bevordert het TAG Rugby de balbehandeling en loopvaardigheden. Leerlingen dienen best voetbalschoenen of stevige sportschoenen aan te trekken. Ook stevige kleren die vuil mogen worden zijn een must. Er wordt materiaal voorzien door de club (ballen, partijvestjes, kegels). We beginnen de namiddag met een initiatie. We zullen op een héél leuke manier kennis maken met TAG Rugby en gaan nadien over tot een heus tornooi.

Uurregeling

Onthaal van de leerlingen om 13u15. De initiatie duurt van 13u30 tot 14u45 met vervolgens een korte pauze en nadien een aantal wedstrijden in tornooivorm tot +/-16u00.

 

Gerelateerde activiteiten