Ik heb het begrepen

MOEV respecteert de privacy van uw gegevens.

Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie

 
 

LUUK's Beweegdag


Datum
24-05-2024
Prijs
5.00
Onderwijsniveau
Basisonderwijs
Locatie
Evenementenhal De Soeverein
Sportveldenstraat 10
3920 Lommel
 

 

Extra info

.0Met de Luuks beweegdag willen we leerlingen en leerkrachten inspireren om te bewegen en dit te implementeren in scholen. Hierbij krijgen ze de kans om veel sporten te onderzoeken en ervaren in samenwerking met lokale clubs. Zo hopen wij dat de leerlingen zich ook sneller in de clubs gaan inschrijven.

De Luuks beweegdag is ook een voorbeeld voor leerkrachten (en niet noodzakelijk de beweeg leerkrachten) hoe dat ze leerlingen aan het bewegen kunnen krijgen. Ze zullen dan ook verschillende tips en tricks kunnen ondervinden doorheen de dag, bijvoorbeeld op de speelplaats of als bewegingstussendoortje tijdens de lessen.

De Luuks beweegdag wordt tijdens lesdagen en lesuren georganiseerd waarbij de leerlingen van de 1ste en 2de graad doorheen de dag kennis maken met verschillende sporten. Dit inclusief aanbod voor de kinderen gaat zowel binnen als buiten door.

We bieden een laagdrempelig maar toch uitdagend pakket aan met kwaliteitsvolle bewegings- en sportactiviteiten en verschillende soorten materialen.