Ik heb het begrepen

MOEV respecteert de privacy van uw gegevens.

Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie

 
 

Beweeg mee op woensdagnamiddag

Woensdagnamiddag is ideaal om extra bewegingsmomenten aan je leerlingen aan te bieden. Ze krijgen er de kans om andere leerlingen en scholen sportief te ontmoeten.
woensdagnamiddagactiviteitenBij MOEV kan je kiezen uit een waaier aan lokale, regionale of provinciale activiteiten. Er is een recreatief en een competitief aanbod.

  • Maak kennis met een recreatief aanbod van individuele sporten, ploegsporten en initiaties van gekende en minder gekende bewegingsvormen in verschillende organisatieformules.
    In ons activiteitenaanbod vind je voor elke leerling wel iets terug, zowel voor de sportieve als voor de minder sportieve leerlingen.

  • Maak ook kennis met ons competitief aanbod
    Je kan deelnemen aan verschillende piramidale provinciale competities.


Zoek je een activiteit voor leerlingen uit het buitengewoon secundair onderwijs? Dan zijn er twee opties: integratie in het recreatief/competitief aanbod of keuze uit een aanbod op maat.

De uitwerking van het woensdagnamiddagaanbod gebeurt meestal samen met de gemeentelijke sportdiensten, sportfederaties, lokale sportclubs, leerkrachten, opvoeders en kinesisten (BuSO en MPI) op het lokaal schoolsportoverleg. MOEV zorgt voor de administratieve ondersteuning. De samenwerking met partners en lokale clubs maakt de overgang naar life-time sportbeoefening eenvoudig.  

Ontdek ons aanbod recreatieve activiteiten  Ontdek ons aanbod competitieve activiteiten 

Ontdek ons specifiek aanbod Buitengewoon onderwijs