Ik heb het begrepen

MOEV respecteert de privacy van uw gegevens.

Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie

 
 

Survival Trophy

'Overleven is belangrijker dan winnen,' luidt het motto van deze hindernissenloop voor de derde graad van het middelbaar onderwijs. In ploegen van vier, moeten deelnemers zo snel mogelijk een parcours vol spectaculaire hindernissen afleggen.


Moev projecten survival trophy flyer 2019

Concept

Wie gaat de uitdaging aan en trotseert de modderige hellingen, gladde balken en spectaculaire obstakels van het niets of niemand ontziende off-roadparcours?

De sleutel tot succes? Afzien, doorbijten, tot het uiterste gaan en je grenzen verleggen. Mekaar helpen bij het nemen van de hindernissen, daar draait het om. Dat, en genieten van de geleverde inspanning.

Bij de ’Survival Trophy’ is er een onderscheid tussen jongens- en meisjesploegen. Gemengde ploegen worden ingedeeld bij de jongensploegen. Ook leerkrachten krijgen de kans om het parcours af te leggen. Bij de leerkrachten wordt er geen tijd opgenomen of een klassement opgemaakt.

Deze activiteit vindt plaats op woensdagnamiddag.

Website Survival Trophy     Ontdek hier waar en wanneer je kan deelnemen

 

 

 


In samenwerking met 

sport vlaanderen220