Ik heb het begrepen

MOEV respecteert de privacy van uw gegevens.

Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie

 
 

Dans mee op het liedje ‘Opzij, opzij, opzij’ 

Met de nieuwste MOEV-dans ‘Opzij, opzij, opzij’ gaan alle stoelen aan de kant. Het liedje ingezongen door Metejoor is aanstekelijk voor klein en groot. Ook de twee hierbij passende dansjes uitgewerkt door danseres Sarah Bossuwé zetten iedereen in beweging. Heb je zin in een leuke, toegankelijke dans of kies je voor een echte challenge? Alles is mogelijk. Ontdek de twee varianten en de bijhorende instructiefilmpjes. Handig om het dansje stap voor stap aan te leren aan je leerlingen.

 

Eerste variant: Opzij, opzij, opzij (leuke dans voor iedereen)

Instructievideo eerste variant

Tweede variant: Opzij, opzij, opzij (een echte challenge)

Instructievideo tweede variant

 

Heb je zin om zelf een dansje te bedenken? Dat kan ook! Laat je inspiratie de vrije loop en steek zelf een dansje op maat van je leerlingen in mekaar. Of gebruik enkele ideeën uit de dansjes van Sarah en voeg er zelf bedachte dansmoves aan toe.


Doe mee!opzij opzij opzij

Meedoen is eenvoudig. Dans! Ga aan de slag met de choreo van Sarah of bedenk zelf een tof dansje bij het liedje ‘Opzij, opzij, opzij’. Zoek je inspiratie? 

Heb je zin om met iedereen te delen dat jullie school een ‘Wie sport, die wint’-school is? Dan kan je een leuke foto of filmpje delen met #wiesportdiewint op sociale media.

  


Winnaars danswedstrijd  

Dankjewel aan alle scholen die de afgelopen maanden aan de slag zijn gegaan met de dans 'Opzij, opzij, opzij' en zich voor de danswedstrijd registreerden. We ontvingen héél wat leuke foto's en filmpjes van jullie oefenmomenten. Kijk mee naar een kort sfeerverslag!