Ik heb het begrepen

MOEV respecteert de privacy van uw gegevens.

Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie

 
 

Voel je goed met Luuk & Warme William  

Luuk, die kennen jullie al. Onze bewegingsmascotte voor het basisonderwijs. Maar kennen jullie Warme William al? Hij werd in het leven geroepen door ‘GavoorGeluk’. Dit is een fonds dat inzet op het versterken van de veerkracht en het mentaal welzijn bij kinderen en jongeren.  

welbevindenOmdat bewegen goed is voor het welbevinden van alle leerlingen brengen we Luuk en Warme William samen in een nieuw project rond welbevinden: Voel je goed met Luuk & Warme William! 

warme william4Geen toeval dat Luuk en Warme William de handen in elkaar slaan en samen naar de basisscholen trekken. Heel veel kinderen hebben nood aan een luisterend oor, iemand tegen wie ze kunnen vertellen wat er bij hen leeft. Zo iemand is een Warme William. Waar Warme William graag luistert, wil Luuk graag bewegen. Een luisterend oor en veel bewegingskansen zorgen ervoor dat je leerlingen zich goed kunnen voelen. 

Tot het einde van het schooljaar hebben Luuk en Warme William heel wat in petto. Dit doen ze niet alleen …
Gio Kemper doet ook mee! Gio kennen je leerlingen ongetwijfeld als acteur uit Nachtwacht en lid van de Ketnetband. Samen slaan ze de brug tussen lichaam en geest in de klas.

 

Programma  

uitdagingNieuwe bewegingsuitdaging 

Warme William, Luuk en Gio tonen hoe het moet! Ga vanaf 10 maart 2022 de uitdaging aan waarbij rust, samenwerking en evenwicht centraal staan.
De winnende school krijgt een bezoekje van het actieve trio.

Doe mee aan de uitdaging!

 

 

bewegingstussendoortjesNieuwe bewegingstussendoortjes 

Op 20 april 2022 stelt Gio 9 nieuwe bewegingstussendoortjes voor.
Een samenspel van rust en beweging waaraan je een klasgesprek kan koppelen.

Ontdek 9 rustgevende bewegingstussendoortjes!

 

 

vanwezemaelOnline inspiratiesessie 

Op 4 mei 2022 is er een online inspiratiesessie met als gastspreker Lotte Vanwezemael. Zij is een radio-, TV-figuur, psychologe en de ambassadrice van 'Warme William': 
'Breng rust en beweging in de klas - nieuwe beweginstussendoortjes brengen een klasgesprek rond mentaal welbevinden in beweging.'

Schrijf je in voor deze webinar!

 

 

luistermobielInterview in de Luistermobiel 

Lotte Vanwezemael interviewt Gio Kemper, Warme William in de Luistermobiel. Luuk is erbij.

Meer info binnenkort!

 

 

  

 

MOEV150

warmewilliam