Ik heb het begrepen

MOEV respecteert de privacy van uw gegevens.

Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie

 
 

Multimove en Sportsnack 

Aan de hand van de twee duurzame en kant-en-klare producten Multimove en Sportsnack kunnen kinderen de nodige motorische vaardigheden ontwikkelen. En ze beleven er tonnen plezier aan.


Multimove laat de kleinsten hun beweegvaardigheden oefenen

multimoveMultimove biedt 3- tot 5-jarige kinderen een gevarieerd bewegingsprogramma aan. De focus ligt hier op de algemene ontwikkeling van vaardigheden. Sporttakken zijn niet meteen herkenbaar is. 
Plezierbeleving staat centraal. Wie weet wordt dit de start van een gezonde en levenslange sport- en bewegingsparticipatie. 

Wil je een Multimove lessenreeks organiseren in jouw school? Dan moet je 20 beweegmomenten van 45 minuten verspreid over een heel schooljaar voorzien. 

Organiseer Multimove in jouw school (3- tot 5-jarigen)

 


Sportsnack: een sportieve naschoolse opvang

sportsnackTijdens de naschoolse opvang kan je een uurtje extra sport aanbieden onder begeleiding van ervaren lesgevers. Dat is Sportsnack, een sportieve naschoolse opvang. Actief en altijd iets anders. Zo komen jouw leerlingen uit de lagere school in aanraking met diverse sporten.

Sportsnack organiseer je vanuit je school, maar de plaatselijke sportclubs worden zo veel mogelijk bij de organisatie betrokken: ze geven regelmatig initiaties. Dat zorgt ervoor dat enthousiaste leerlingen makkelijker de stap kunnen zetten naar de sportclub zelf.

Organiseer Sportsnack in jouw school (6- tot 12-jarigen)